PETROL

Petrolul este un mineral natural unic. Rafinarea petrolului este un proces dezvoltat în mai multe etape de procesare fizică și chimică a țițeiului, al cărui rezultat este producerea unui complex de produse petroliere.

CITEȘTE MAI MULT

CONSTRUCȚII

Construcțiile sunt fundamentul progresului tehnic în toate sectoarele economiei. În construcții sunt stabilite nivelul tehnic al viitoarei producții, nivelul de confort al locuințelor, caracteristicile viitorului oraș și infrastructură acestuia, precum și starea economiei orașului. Compania noastră include specialiști cu o vastă experiență în acest domeniu.

CITEȘTE MAI MULT

MEDICINĂ

Compania deține o fabrică pentru producția de medicamente veterinare sub formă lichidă și sub formă de pastile. Toate preparatele sunt certificate GMP.

CITEȘTE MAI MULT

CONSULTANȚĂ

Serviciile de consultanță pentru afaceri reprezintă asistență profesională pentru conducători și manageri, care constă în analiza problemelor și dezvoltarea de soluții pentru a asigura funcționarea stabilă și dezvoltarea progresivă a întreprinderilor și organizațiilor.

CITEȘTE MAI MULT

SERVICII DE ASIGURARE

Condițiile socio-economice moderne necesită crearea unui sistem integral științific argumentat, care să asigure dezvoltarea în continuare a asigurărilor, luând în considerare cerințele standardelor internaționale pentru reglementarea pieței asigurărilor.

CITEȘTE MAI MULT

PROTECȚIE ȘI SECURITATE

„Agenția de securitate Gast-Grup” este o agenție de securitate privată cu o experiență de douăzeci de ani și capital moldovenesc deplin. Soluții moderne și cuprinzătoare de securitate (pentru dumneavoastră, casa dumneavoastră, familie, afaceri sau orice alt tip de activitate).

CITEȘTE MAI MULT