Organizație publică YASS


YASS – Asociația Tinerilor, Studenților și Școlarilor

O organizație neguvernamentală care promovează drepturile și interesele tinerilor din Republica Moldova, care funcționează de peste 10 ani și a implementat aproximativ 50 de proiecte de semnificație socială. Ne definim ca o organizație de tineret pentru tineri și tineri.

De ce trebuie să mă înregistrez la YASS?
Înregistrarea la YASS vă oferă acces la o serie de activități și proiecte pentru dezvoltarea personală și profesională. Puteți deveni parte a unei rețele de tineri cu obiective comune care vă vor sprijini în dezvoltarea propriilor idei și planuri pentru viitor.

Ce oportunități oferă YASS?
YASS oferă membrilor comunității acces prioritar la aproximativ 100 de evenimente anuale, oportunități de stagiu, colaborare și divertisment. YASS oferă, de asemenea, o platformă pentru implementarea propriilor proiecte, cu sprijinul resurselor administrative, voluntarilor și fondurilor de strângere de fonduri.

Cum pot contribui?
YASS recrutează constant voluntari pentru proiectele sale, precum și oamenii de care beneficiază. Dacă doriți să contribuiți financiar, puteți face acest lucru urmând instrucțiunile date aici.